tisdag 15 maj 2012

Längtan!

Längtar verkligen till sommaren. Speciellt en sommar i Blekinge! Åka till havet och sola och bada, bara vara liksom. Lata sig på syrran altan, grilla och dricka en kall cider! Kanske om några veckor ;)

Systeryster och David kanske kommer upp på fredag! Ska bli så jävla kul isf. Finns inga ord på hur mycket vi saknar dom <3 Tänkte vara hemma och mysa med 3-rätters och någon bra film kanske på fredagen, lördagen hoppas vi på fint väder så vi kan grilla.

Jonas har gjort om köket till en jävla verkstad, får panik av att det är grejer överallt, speciellt när man precis städat hela lägenheten. Men har gett mig fan på att jag inte ska röra någonting! Hoppas bara det är borta tills vi får främmat!

Tänkte att vi skulle gått till Spindel idag vid 11, men lillan sov till 8.30 och efter att hon fått mat och jag frukost, och hund rastad och kläder på, så va klockan ganska mycket, så vi struntade i det denna veckan också. Ska dock dit vid 15 på föräldraträff ändå :) Och på torsdag är det baby café så då får vi gå dit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar