måndag 12 mars 2012

Helgen!

Ja då va denna helgen över, gick alldeles för snabbt! I fredags kom min fina familj och släkt upp, vi tog en fika i vår lägenhet, 17 pers i vårt lilla vardagsrum. Fast alla fick plats otroligt nog. Efter fikat åkte dom till Mariestad och checkade in på hotellet, sen träffades vi upp utanför vårt igen och gick till Kina resturangen. Jonas pappa gjorde oss också sällskap. Hann dock bara äta upp maten lite snabbt, sen va jag och Jonas tvungna att åka till bygdegården och hämta nyckeln och börja duka osv. Mamma, Elin och Emma kom en stund efter och hjälpte till :)
Dom andra gick hem till oss och tittade på hockey.

Så i lördags va det dopdags. Gick upp i tid för att slippa stressa, va väl uppe vid 7 tiden, hoppade in i duschen medans Jonas tog hand om Juni, sen bytte vi :) Va helt klara nästan 2 timmar innan dopet! *stolt*. Mamma och dom kom hit vid 12, och tog hand om hunden, och vi stack och hämtade smörgåstårtorna och lämnade dom i bygdegården, sen vidare till kyrkan. Tänkte att det va lika bra att vara där i tid så man hann byta på lillan och få på henne dopklänningen osv utan att stressa, vill ju inte att Juni ska bli på dåligt humör. Allt gick super bra.
Jonas systers sambo sjöng i kyrkan, och det va helt underbart vackert :) Så TACK för det! Hoppas någon filmade ;)
Efter lite fotografering stack jag, Jonas och pappa iväg för att duka upp maten och sätta igång kaffet och så. Kändes som att man inte hann prata med någon alls under hela dagen, satt ner när vi åt och fikade annars va man i köket typ hela tiden och fixade.
Juni fick massa fina presenter, kläder, smycken och annat fint :) Tack allihopa för att ni va med och firade vår lilla prinsessa.
När alla åkt städade vi undan, vi va en massa som hjälptes åt så det gick väldigt snabbt. Åkte hem en snabbis med grejerna och fixade mat till Juni och bytte om, sen åkte vi till deras hotell och tittade på melodifestivalen med allihopa. Myspys ;)

I söndags ville dom ta en shoppingrunda i Skövde innan dom skulle tillbaka till Blekinge, så vi mötte upp dom på Elins Esplanad på förmiddagen. Köpte lite kläder till Juni för pengarna hon fick på dopet. Pyjamaser, en mysdress och lite annat nyttigt som hon behövde. Sen tog vi en kaffe och umgicks lite innan dom behövde åka hem.

Nu ser dock lägenheten ut som ett bombnedslag, massa grus överallt och påsar med grejer i hela hallen. Får ta mig ork och fixa detta ikväll. Juni är helt utslagen fortfarande, sov ganska mycket igår, och nu har hon sovit sen 12 ungefär, och sover fortfarande. Men det är bra att hon får sova ut lite.

Nu ska jag passa på att plocka lite och sen ta mig en kopp kaffe innan hon vaknar.
Slänger upp lite bilder sen från dopet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar