fredag 23 mars 2012

Fika

Igår va vi på bvc, lillan väger nu 6325g och är 63,5 cm lång. Pratade lite om mjölkallergin, hon tar ju inte enbart mjölkfri ersättning utan jag måste blanda ut den med hennes gamla mat fortfarande, så hon borde ju reagera fortfarande om det nu är mjölken, konstigt nog är hon mycket bättre iaf, inga utslag och inget gnäll. Tycker det är mycket konstigt. Kanske bara är dropparna som hon behövde. Fick en tid hos doktorn så vi få väl se vad han säger. Jag blir ju ifs glad om det inte är mjölken, jädra dyrt det dära.

Efter bvc hämtade jag hunden hemma, sen gick vi till hembageriet och tog en fika med Elizabeth och Maja. Mysigt att man kan sitta ute och fika nu i det fina vädret, och hunden trivdes ju med Elizabeth och hennes godis ;)

Idag åkte vi till Mariestad och träffade gamla klasskompisar på Mumma över en fika, Juni glad som en fisk när hon fick sitta hos några av dom. Sån tur att hon inte blir ledsen när hon kommer till främmande människor. Hon somnade i bilen hem, och sover fortfarande, börjar bli väldigt ensamt nu så hoppas hon vaknar snart!

När Jonas kommer hem blir det fredagsmys med pizza ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar