fredag 30 mars 2012

Däppt i näsan

Har gått och blivit förkyld, inte alls kul. Ingen rinning näsa eller så utan bara täppt, hur jobbigt som helst!

Vi beställde en ny vagn för ca 1 vecka sen, förhoppningsvis kommer den idag. Sa dom igår iaf när jag ringde och kollade. Längtar som tusan :D
Juni tycker ju inte alls att det är kul att ligga i vagnen när hon är vaken, och sittdelen på vår gamla vagn tycker jag inte alls om. Till nästa barn (om det nu blir nåt), ska vi inte ha så bråttom med att köpa vagn, vi tog i princip den första billigaste vi hittade, mycket dumt! Till denna kan vi ju dock köpa till en liggdel om vi vill sen, utan att behöva köpa en ny vagn :)

I morgon ska vi på klädbytardag också, vill ha en hoppgunga till lillan. Och kanske några skor (nej jag vet att hon inte kan gå), är bra till sommaren om man ska ut och sitta på gräset osv, behöver ju inte sitta i strumporna.

Idag är det tvättdag, äntligen! Har inte tvättat på flera veckor (!). Är skit dålig på att boka tvätttid, och sen när man väl får för sig att gå ner så finns det inga lediga på jätte länge, så måste börja komma ihåg att boka en ny direkt efter man tvättat. Och Jonas har beställt tacos till idag, va också ett tag sen vi åt det.

Nu kaffe och Hem till gården.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar