fredag 3 augusti 2012

Shoppoholic!?

Ja jag är nog det.. Meen nu får det va nog! Har inte köpt några kläder eller onödiga saker denna månaden, är ifs bara den 3:e nu :P Men iaf! Får tänka på att vi ska åka till ullared snart, och då måste man spara pengar.

På lördag är det kalas för Emma. Och på söndag ska vi till Stellas Lekland! Ville hitta på nåt med familjen innan skolan börjar, känns som man inte kommer ha mycket tid över till sånt sen.Vill också hinna med minizoo i Tibro, är säkert roligt för Juni :)

Ekgårdens årliga sommarfest va förra helgen med, har ingen barnvakt här uppe så Juni fick följa med på fest :) Gick kanon i början, hon va jätte snäll (som vanligt), hon somnade i vagnen, Vanja vaggade henne till sömns, men sen vaknade hon och va på riktigt dåligt humör, antar att det va den höga musiken, och högljudda fyllehundar :P
Jag fick iaf packa ihop mig och åka hem med henne, hon grät hela vägen hem i bilen, känns fruktansvärt när man inte kan stanna och ta upp henne.. Men väl hemma så blev allt bra igen efter ny blöja, pyjamas och en flaska välling. Vi mös en stund i soffan innan hon somnade för natten. Jonas kom hem ganska tidigt med, vid 23 tiden redan. Han hade huvudvärk så han dök direkt i sängen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar